Nieuw boek: Digitale dilemma’s nu verkrijgbaar

Dec 14, 2021 | 0 comments

Vanaf vandaag ligt het boek 'Digitale Dilemma's: hoe technologie ons leven verandert' in alle grote online winkels voor 17.50 EURO. Deze bundel is een selectie van mijn beste en scherpste columns van de afgelopen tijd uit Het Financieele Dagblad. 

Hoe overleven we racistische algoritmes, Twitter-trollen en de metaverse? In korte columns beschrijft Kanis in klare taal de alledaagse, digitale dilemma's en herkenbare ergernissen van deze tijd. Ontdek waarom de platformbitch niet meer zonder haar apps kan, hoe de Linked-influencer van het carrièreplatform een dagboek maakt en waarom demissionair minister De Jonge nooit bij een tech-bedrijf was aangenomen. Hoe kan het dat Big Tech steeds meer hoofdzonden begaat en dat Alphabet ons alfabet bepaalt? Kan technologie een oplossing zijn voor onze huidhonger, zorgen voor meer verbinding en onze (mentale) gezondheid verbeteren? Wat hebben Mark R. en Mark Z. gemeen?

Het boek Digitale dilemma's: hoe technologie ons leven verandert is onmisbaar voor iedereen die op zoek is naar evenwicht in het technologische tijdperk

Discover more from Sanne Kanis

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading