Speaking

Sanne spreekt over scale-ups, groei, cultuur en ethiek. Ze heeft vele lezingen gedaan voor bedrijfsleven, overheid, universiteit in binnen- en buitenland. Als u Sanne wilt boeken, neem dan contact op met Kiki@thenextspeaker.com.

Ethiek binnen technologie
Kanis belicht de morele aspecten binnen tech en vindt dat er te weinig aandacht is voor ethiek, zowel intern (door een gebrek aan gedragsregels en druk van investeerders) als extern (door gebrek aan regulering van overheid en autoriteit). Ze benoemt de gevaren van data-exploitatie voor consumenten. Ze pleit voor scherper toezicht en regulering binnen de tech sector, andere beloningsstructuren en meer aandacht voor morele aspecten.

A call for morality in tech

TEDxAmsterdamWomen

Inclusieve algoritmes
Een boeiende en actuele lezing die gaat over hoe diversiteit in tech. Hoe benadelen algoritmes vrouwen en wat zijn de nadelige gevolgen hiervan? Hoe kunnen we komen tot gelijkheid voor vrouwen (en andere groepen) in tech en streven naar een toekomst met eerlijke algoritmes?

Sanne Kanis gaf de Annie Romein Verschoorlezing 2021: ‘Inclusieve algoritmes’ ter ere van Internationale vrouwendag – Universiteit Leiden

Hypergrowth in tech
Wat als uw bedrijf erg snel groeit? Sanne Kanis deelt lessen en inzichten uit haar tijd binnen Google, Spotify en Booking.com waarin zij op strategische, internationale posities zat. Zij combineert inzichten en case studies over hypergrowth, cultuur en innovatie vanuit de ‘tech corporates’ en deelt do’s en dont’s van startups en scale ups die zij in de afgelopen jaren coachte. Een energieke en unieke lezing, vol met leuke anecdotes en waardevolle lessen vanuit tech’s leading beursgenoteerde bedrijven.

Wilt u dat Sanne spreekt op uw event? Neem dan contact op met kiki@thenextspeaker.com